Club Retro slog for første gang dørene op D. 1999, og har igennem mange år berriget folk med uforglemmelig minder i lokalerne i Bjergegade 1. På Club Retro er det festen, kvaliteten, den gode oplevelse, service og tryghed for gæsten, der er i højsædet. Det ældre publikum byder vi velkommen med åbne arme og for gæster over 25+ giver vi gratis entre. Musikprofilen breder sig ud på mange årtier, og dj’en er drejepunktet i hele den atmosfære og stemning vi skaber på natten, sammen med personalet.

Club Retro er en kombination af bar og natklub, hvor vi med Banana Joe på 1.sal. sørger for musik stil der rammer gamle hits og nye hits. På 2.salen sørger vores dygtige Dj’s for at lyden gennem vores Funktion one anlæg gør at dansegulvet ikke står stille.

Club Retro skriver både nationale og internationale kunstner optrædener på CV’et, og genren af vores livekoncerter rammer bredt til det Nordsjællandske publikum.

Dresscode: Hos os er alle med den rigtige attitude, et godt humør og et glimt i øjet velkommen. Dog ønsker vi meget gerne, at vores gæster tænker over, at de skal i byen, og derfor klæder sig på efter det.
Glemte sager kan afhentes fredag mellem kl. 21-23, og lørdag mellem kl.22-00

Afhentning udenfor åbningstid skal ske på tlf: +4525307307.

Fredag – Aldersgrænse: 16
Lørdag – Aldersgrænse: 18